A rendőrség tegnap 24 tő kannabiszt foglalt le Magyon

Fotó: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. B. 29 éves magyi lakos ellen.

Fotó: police.hu

A rendőrök a férfi magyi otthonában hétfőn tartottak kutatást, ahol a pincében 24 tő különböző fejlettségű kannabiszt és a termesztéshez szükséges eszközöket foglaltak le.

Fotó: police.hu

A rendőrök a férfit a rendőrőrse előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. A férfi beismerte a tettét és elmondta, hogy a kábítószert saját fogyasztásra termesztette.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér