Akik legalább egy kicsit örülhetnek a koronavírusnak: a chicagói pingvinek

A chicagói Shedd Aquarium egyik legnagyobb attrakciói az aranytollú pingvinek. Őket szinte mindig csak az üvegfalon túlról lehet látni. De vasárnap, miután a koronavírus-járvány miatt bezárt az akvárium, a madarakat kiengedték, és kitotyoghattak a kifutójukról, és körbesétálhattak az intézményben. A Wellington nevű egyedet a halak érdekelték leginkább:

Azt írták, az ilyen programokra azért van szükség, hogy elfoglalják az állatokat, új tapasztalatokkal, tevékenységekkel, ételekkel gazdagodjanak, mert az aktívabb élet ösztönzi őket a felfedezésre és a problémamegoldásra, ezek a természetes viselkedésük részei.

Mivel abban a városban is zárva tartanak a kocsmák, így a chicagóiak nem tudják alkohollal csökkenteni a szorongást, ezért a CNN reméli, lesznek még hasonlóan kedves állatkerti videók.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér