Elhalasztották a foci-Eb-t

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az UEFA kedden úgy döntött, egy évvel elhalasztja az idén nyáron esedékes labdarúgó Európa-bajnokságot. A Guardian jelentése szerint a járvány miatt szintén berekesztett nemzetközi kupasorozatokat viszont idén nyáron befejezhetik.

A döntésről hivatalos tájékoztatást még nem adtak, a norvég labdarúgószövetség tweetjéből derült ki, hogy az európai szövetség mai tanácskozásán úgy döntöttek, hogy az Eb-t 2021 június 11-július 11 között tartják.

Az Európa-bajnokság egyik helyszíne a budapesti Puskás Stadion.

Az Eb elhalasztása lehetőséget teremt, hogy a nyáron, ha addigra a helyzet engedi, befejezzék az európai kupasorozatokat, melyek mérkőzéseit most szintén elhalasztották.

Az Uefa döntése annyiban várható volt, hogy az már korábban kiderült, hogy a szövetség a múlt héten lemondta szállodafoglalásait Koppenhágában, az Eb egyik helyszínén.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér