Koronavíruscsalók bukkantak fel a II. kerületben

Csalók járják a II. kerületet, írta Facebook-oldalán Örsi Gergely, a II. kerület polgármetere. Értesülései szerint a csalók hamis koronavírusteszteket próbálnak eladni.

"Senki NE vásároljon tőlük!!! Sem az Önkormányzat, sem semmilyen egészségügyi szervezet nem árul tesztet. A koronavírus tesztelése továbbra is egészségügyi intézményekben zajlik" - írta a polgármester.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér