Ronaldinho nem unatkozik a börtönben, focival nyert disznót

A brazil válogtatott, világhírű labdarúgó Ronaldinho nem malmozással tölti a szabadidejét a paraguayi börtönben, hanem rúgja a bőrt a börtön focimeccsén, a győzelemért pedig most nem serleg vagy pénz jár, hanem egy 16 kilós disznó.

Ronaldinho azért került a rács mögé, mert hamis útlevéllel próbált meg belépni Paraguay területére. A világsztár körülbelül két hete volt a börtönben, amikor csatlakozott a fogvatartottak labdarúgó-bajnokságához és nem meglepő módon vitte győzelemre a csapatát.

A díj pedig nem más volt, mint egy 16 kilós szopós disznó:

Azt nem lehet tudni, hogy mi lett az állat sorsa, de a focista állítólag 6 hónap börtönt is kaphat.

(TMZ Sports)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér