Már 350 forint felett jár az euró

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A koronavírus várható gazdasági hatásai miatt és ennek nyomán szerda reggel 349,6-ig esett a forint az euróval szemben a bankközi piacon, majd délelőtt átlépte a 350-es határt - írja a Portfolio. 

Az új csúcs 351,08. 

A lap szerint ez új történelmi forintmélypontot jelent, és közben a dollárral szemben is kialakult ez a helyzet 319-es árfolyamnál. A svájci frank jegyzése a kedd esti 328,56 forintról 328,84 forintra ment fel szerda reggelre. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér