Elmarad az idei Glastonbury

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Közleményben jelentették be a Glastonbury fesztivál szervezői, hogy a koronavírus-járvány miatt elmarad az idei fesztivál, ami épp az 50. lett volna. 

Ugyan a fesztivál csak június végén lett volna, de a szervezők úgy látják, hogy ha javulna is addig az egészségügyi helyzet az országban, akkor sem tudnának rendesen felkészülni a rendezvényre, hiszen ahhoz a következő hetekben-hónapokban több ezer embernek kéne dolgoznia a helyszínen. 

A 135 ezer embernek, aki fizetett már előleget a jegyéért, visszautalnak mindent, és remélik, hogy jövőre találkoznak mindenkivel. 

Az idei fellépők között lett volna a Pet Shop Boys, Mabel, Taylor Swift, Lana Del Rey és Kendrick Lamar és Paul McCartney is.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér