Távoktatás: egy magyar apa megcsinálta a digitális napközit

A bajban derül ki, hogy a magyarok igenis képesek összefogni és önzetlenül segíteni egymásnak. Gábor, aki gyakorló apa, például hiánypótló segédanyagot készített a digitális távoktatáshoz, a közösség javára. Méghozzá sok gyerek kedvencét, a napközit alkotta újjá a megváltozott viszonyokhoz alkalmazva. A digitális napközis tanár ugyanúgy unatkozik, bassza a rezet és próbál random fegyelmezni, teljesen hiába, mint az életben. Akinek a gyereke lelkes napközis volt, ne habozzon megismertetni ezzel a pompás digitális fejlesztéssel, ami 100 százalékban civil, mégis közfeladatot lát el:


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.