Távoktatás: egy magyar apa megcsinálta a digitális napközit

A bajban derül ki, hogy a magyarok igenis képesek összefogni és önzetlenül segíteni egymásnak. Gábor, aki gyakorló apa, például hiánypótló segédanyagot készített a digitális távoktatáshoz, a közösség javára. Méghozzá sok gyerek kedvencét, a napközit alkotta újjá a megváltozott viszonyokhoz alkalmazva. A digitális napközis tanár ugyanúgy unatkozik, bassza a rezet és próbál random fegyelmezni, teljesen hiába, mint az életben. Akinek a gyereke lelkes napközis volt, ne habozzon megismertetni ezzel a pompás digitális fejlesztéssel, ami 100 százalékban civil, mégis közfeladatot lát el:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér