A polgármester bejelentette, hogy Dunaújvárosban is találtak egy koronavírusos beteget

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pintér Tamás polgármester csütörtök délután az oldalán jelentette be, hogy információi szerint egy betegnél kimutatták a koronavírust Dunaújvárosban. Hozzátette, hogy már elkülönítették, és orvosi kezelés alatt áll. 

Pintér elmondta, hogy az ott élőkön is múlik, milyen mértékben érinti majd a várost a járvány, ezért arra kérte a helyieket, hogy tartsák be az óvintézkedéseket, maradjanak otthon. Beszél arról is, hogy mivel a vírus lappangási ideje 2 hét, az is megfertőzhet másokat, aki egyébként egészségesnek érzi magát. Az időseket külön megkérte, hogy maradjanak otthon, az önkormányzat pedig segíti őket. Kiemelte azt is, hogy hiteles forrásokból kell tájékozódni, hogy ne dőljenek be az álhíreknek. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!