Egy 70 éves péceli férfi tűkkel átszúrt húskockákkal akarta távol tartani a kóbor kutyákat

Egy kutyasétáltató nő szólt a rendőröknek, hogy kedd délután Pécelen tűkkel átszúrt húsdarabokat talált az utcán, sőt kutyája evett is belőle.

Fotó: police.hu

A kutyát állatmentők vitték kórházba, a kiérkező járőrök pedig a helyszínről előállították azt a 70 éves helyi férfit, aki elismerte, hogy ő szórta ki a kutyákra veszélyes ételt. A tettét azzal indokolta, hogy a fia telkének környezetében sok a kóbor kutya és a kutyaszar, amit megelégelt, ezért aznap délelőtt egy adag nyers sertéshúst kockára vágott, tűkkel és facsavarokkal tűzdelte, majd kirakta a porta közelébe.

Fotó: police.hu

A rendőrök lefoglalták a húst, amit megsemmisítésre átadtak az önkormányzat hatósági embereinek. A Gödöllői Rendőkapitányságon állatkínzás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér