Egy 70 éves péceli férfi tűkkel átszúrt húskockákkal akarta távol tartani a kóbor kutyákat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy kutyasétáltató nő szólt a rendőröknek, hogy kedd délután Pécelen tűkkel átszúrt húsdarabokat talált az utcán, sőt kutyája evett is belőle.

Fotó: police.hu

A kutyát állatmentők vitték kórházba, a kiérkező járőrök pedig a helyszínről előállították azt a 70 éves helyi férfit, aki elismerte, hogy ő szórta ki a kutyákra veszélyes ételt. A tettét azzal indokolta, hogy a fia telkének környezetében sok a kóbor kutya és a kutyaszar, amit megelégelt, ezért aznap délelőtt egy adag nyers sertéshúst kockára vágott, tűkkel és facsavarokkal tűzdelte, majd kirakta a porta közelébe.

Fotó: police.hu

A rendőrök lefoglalták a húst, amit megsemmisítésre átadtak az önkormányzat hatósági embereinek. A Gödöllői Rendőkapitányságon állatkínzás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. (police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!