Egy gyerek is elkapta a koronavírust a XV. kerületben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pozitív lett egy gyerek koronavírustesztje a XV. kerületben, ezért a rendelőt ma fertőtlenítés miatt bezárták – számolt be róla Király Balázs gyermekorvos, aki a gyereket vizsgáló rendelőnél dolgozik (de a gyereket nem ő vizsgálta).

Fotó: Dr. Király Balázs gyermekorvos oldala/Facebook

A gyerekorvos az Indexnek megerősítette, hogy pozitív lett az egyik gyerek koronavírustesztje, és úgy tudja, a gyerek otthon van, így tehát nem kellett kórházba mennie. Azt is mondta, hogy a gyereket egy idősebb doktornő vizsgálta, aki most az otthonában van, mióta a kormányrendelet szerint a biztonságuk érdekében kivonják az aktív munkából a 65 év feletti egészségügyi dolgozókat. Mint mondta, azért írt az esetről, hogy elejét vegye a pletykáknak, mert veszélyes, ha a szülők egymás között terjesztenek fals információkat. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér