Egy gyerek is elkapta a koronavírust a XV. kerületben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Pozitív lett egy gyerek koronavírustesztje a XV. kerületben, ezért a rendelőt ma fertőtlenítés miatt bezárták – számolt be róla Király Balázs gyermekorvos, aki a gyereket vizsgáló rendelőnél dolgozik (de a gyereket nem ő vizsgálta).

Fotó: Dr. Király Balázs gyermekorvos oldala/Facebook

A gyerekorvos az Indexnek megerősítette, hogy pozitív lett az egyik gyerek koronavírustesztje, és úgy tudja, a gyerek otthon van, így tehát nem kellett kórházba mennie. Azt is mondta, hogy a gyereket egy idősebb doktornő vizsgálta, aki most az otthonában van, mióta a kormányrendelet szerint a biztonságuk érdekében kivonják az aktív munkából a 65 év feletti egészségügyi dolgozókat. Mint mondta, azért írt az esetről, hogy elejét vegye a pletykáknak, mert veszélyes, ha a szülők egymás között terjesztenek fals információkat. (Index)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!