Koronavírusos a soroksári önkormányzat egyik munkatársának apja, mindenkit hazaküldtek

Soroksár polgármestere, Bese Ferenc a Facebookra írta ki, hogy a polgármesteri hivatal egyik dolgozójának apja koronavírusos, emiatt az önkormányzat összes alkalmazottját hazaküldte, de ez nem azt jelenti, hogy az érintett alkalmazott is fertőzött lenne. Azt írta, az önkormányzatot elkezdték fertőtleníteni.

Az országban reggelre 73 fertőzést regisztráltak, összesen 2322 mintavétel történt. A fertőzöttek között 62 magyar, 9 iráni, 1 brit és 1 kazah állampolgár van, és ketten gyógyultak ki a fertőzésből. (Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér