Netpincér: Egy hét alatt kb. 500 új étterem csatlakozott a hálózathoz

élelmiszer
2020 március 19., 16:55

Jelentősen megnőtt a Netpincérhez csatlakozó éttermek száma, a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedéseknek köszönhetően. A vendéglátóhelyekre vonatkozó nyitvatartási korlátozások, a vendégszám csökkenése száma miatt az elmúlt egy hétben kb. 500 új étterem kereste fel csatlakozási szándékkal a céget – közölte az online megrendelés alapján ételkiszállítással foglalkozó cég.

A Netpincéren keresztül most 2000-nél is több étteremből országosan több mint 800 településről lehet ételt rendelni.

A közlemény szerint az éttermek 4/5-e budapesti vagy főváros környéki, a vidéki nagyvárosokból érkező megkeresések száma pedig egyre nő.

A cég közölte, hogy már a járvány előtt is több mint 2000 partnerrel dolgoztak országszerte, futárpartnereik száma is közelítette a 2000-et, március első 2 hetében pedig 135 új futárpartnerrel is szerződtek. (Ha egy futár megbetegszik, gyógyulásáig, de minimum 2 hétig nem dolgozhat, ugyanakkor a csoportbesorolását – amit eddigi teljesítménye alapján ért el – megtarthatja.)

A „Netpincér GO”-rendelések 35 százalékára most az érintkezésmentes kiszállítás a jellemző, ez a tendencia pedig várhatóan a következő időszakban is nőni fog – közölték. (MTI)