Netpincér: Egy hét alatt kb. 500 új étterem csatlakozott a hálózathoz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jelentősen megnőtt a Netpincérhez csatlakozó éttermek száma, a koronavírus-járvány miatt hozott intézkedéseknek köszönhetően. A vendéglátóhelyekre vonatkozó nyitvatartási korlátozások, a vendégszám csökkenése száma miatt az elmúlt egy hétben kb. 500 új étterem kereste fel csatlakozási szándékkal a céget – közölte az online megrendelés alapján ételkiszállítással foglalkozó cég.

A Netpincéren keresztül most 2000-nél is több étteremből országosan több mint 800 településről lehet ételt rendelni.

A közlemény szerint az éttermek 4/5-e budapesti vagy főváros környéki, a vidéki nagyvárosokból érkező megkeresések száma pedig egyre nő.

A cég közölte, hogy már a járvány előtt is több mint 2000 partnerrel dolgoztak országszerte, futárpartnereik száma is közelítette a 2000-et, március első 2 hetében pedig 135 új futárpartnerrel is szerződtek. (Ha egy futár megbetegszik, gyógyulásáig, de minimum 2 hétig nem dolgozhat, ugyanakkor a csoportbesorolását – amit eddigi teljesítménye alapján ért el – megtarthatja.)

A „Netpincér GO”-rendelések 35 százalékára most az érintkezésmentes kiszállítás a jellemző, ez a tendencia pedig várhatóan a következő időszakban is nőni fog – közölték. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér