Rollerrel érkezett, kalapáccsal ütött

A rendelkezésre álló adatok és a biztonsági kamera felvétele szerint egy férfi február 11-én éjjel egy V. kerületi étteremhez érkezett rollerrel, majd az étterem üvegfalát egy kalapáccsal több helyen betörte.

A férfi körülbelül 20-25 éves, vékony testalkatú, világos baseballsapkát, világos kabátot, sötét nadrágot és szemüveget viselt. A rendőrség keresi, úgyhogy most aztán benne van a szószban! (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér