Sokat tanulhatna az Operatív Törzs víruskommunikációban Fekete Pákótól

Fekete Pákó tényleg nagy mulattató, sőt nagybetűs Entertainer, amit most éppen egy koronavírus-ügyi videóval bizonyított be sokadjára. 

Pákó láthatólag pontosan tudja, mi kell egy fontos üzenet célbajuttatásához: a nézőközönség figyelmének felkeltése. F. Pákónak már a porondmester-oroszlánszelidítő vonalon mozgó jelmeze megragadja az ember figyelmét, a hipnotikusan belassult előadásmódja pedig jobban a székünkhöz szegez, mint egy karanténrendelet. 

De ne elemezgessük túl a dolgot, jöjjön a Mester és az Üzenet:

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér