Budapesten is megjelentek a járvánnyal visszaélő csalók

Niedermüller Péter, Erzsébetváros polgármestere számolt be arról, hogy az önkormányzatot megkeresték a helyiek, mely szerint csalók járják a kerületet.

Vannak, akik ételosztásra hivatkozva lakcím egyeztetést végeznek, és emiatt kérik, hogy engedjék be őket a lakásokba, és vannak, akik fehér ruhában járják Erzsébetvárost és azt mondják, hogy az önkormányzat megbízásából fertőtlenítést végeznek a lakásokban.

Mint a polgármester írja, Erzsébetváros önkormányzata senkinek nem adott felhatalmazást ezekre a tevékenységekre, és ha bárki hasonlót tapasztalna, ne engedjék be őket, ellenben hívják a rendőrséget. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér