Nem kell érvényesíteni a diákigazolványt, egyéb utazási kedvezményt a járvány idején

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Magyarország/közlekedés: A közlekedési cégek friss érvényesítés nélkül is elfogadják az utazási kedvezményeket igazoló papírokat, közölte vasárnap az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Ettől még senki se utazgasson hiába, hívják fel a figyelmet. (MTI)

Afrika: Ugandában és Eritreában is meglett az első fertőzéses eset. (MTI)

USA: Negatív lett az amerikai alelnök, Mike Pence és felesége vírustesztje. Azért kellett elvégezni, mert Pence egyik munkatársa megfertőződött. (MTI)

USA: 46 új, a fertőzés miatt elhunytat regisztráltak az Egyesült Államokban szombaton. (Worldometer)

Világ: A koronavírussal fertőzöttek száma átlépte a 300 ezret, legalábbis ami az elismert, regisztrált eseteket illeti. (MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér