Sodrófával és mazsorettbottal verekedtek Mosonmagyaróváron

Fotó: police.hu

Két család tagjai bántalmazták egymást Mosonmagyaróváron - írja a police.hu. 

A nyomozás adatai szerint egy korábbi konfliktusból eredő vita fajult tettlegességig március 17-én dél körül. A bántalmazás résztvevői 

ököllel, sodrófával és mazsorettbottal ütötték egymást 

és a konfliktus során egy személygépkocsit is megrongáltak. 

Fotó: police.hu

Az elkövetőket az intézkedő rendőrök elfogták és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók ezidáig négy férfit hallgattak ki „csoportosan, illetve felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja” miatt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér