A McDonald’s hétfőn estig bezárja az összes éttermét Nagy-Britanniában és Írországban

A McDonald’s vasárnap éjjel saját bejelentette, hogy legkésőbb hétfőn este 7-ig bezár a cég összes nagy-britanniai és ír gyorsétterme.

Nem volt könnyű döntés - írták a bejelentésben - de az alkalmazottaik és az ügyfeleik jóléte érdekében meg kellett lépniük. Ezt kissé árnyalta, hogy a Twitteren publikált bejelentő poszt kommentelői közül többen is arról írtak, hogy maguk az alkalmazottak is csak a közösségi médiából értesültek a munkahelyük bezárásáról. 

Az első vonalban dolgozó egészségügyi dolgozók az utolsó nap ingyen ehetnek-ihatnak a brit McDonald's-ookban. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér