Havazik Budapesten

Még egy remek ok az otthonmaradásra: Budapesten ezekben a percekben elkezdett havazni! Pillanatnyilag viszonylag apró szemcsék hullanak, illetve az erősz északi szél miatt leginkább vízszintesen száguldanak dél felé.

Normál esetben egy ilyen havazás szinte azonnal közlekedési káoszt okoz Budapesten. Ez ma remélhetőleg nem történik meg, mert remélhetőleg ma is rengetegen maradnak otthon, ahogy tették az elmúlt napokban is. A Waze valós idejű statisztikái szerint a reggeli csúcsforgalom már a múlt héthez képest is csökkent, jelenleg egy átlagos hétvégén jellemző mennyiségű autó járta csak Budapets útjait.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér