Hivatalosan már 167 fertőzött van Magyarországon

A hivatalos statisztika szerint hétfőre 167-re nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon. A hivatalos tájékoztatás szerint ezidáig összesen 5515 tesztet végeztek, de hogy hány embert teszteltek, az ebből nem derül ki.

A hivatalos statisztikák szerint Magyarországon eddig hét halálos áldozata van a járványnak, vagyis a hivatalos adatok alapján Magyarországon 4,19 százalék a betegség halálozási rátája. A gyógyultak száma hivatalosan mindössze 16 fő.

Az előző napi adatokhoz képest egy új halálesetet és 36 új fertőzést regisztráltak. Vagyis a fertőzöttek száma egy nap alatt 27,5 százalékkal nőtt, ami nagyon gyors ütemű gyarapodás.

A hetedik halálos áldozat a hivatalos tájékoztatás szerint egy idős, krónikus betegségekben szenvedő férfi volt.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér