Kétezernél is több halottja van már a járványnak Spanyolországban

Még mindig robbanásszerű a járvány terjedése Spanyolországban. Az egészségügyi hatóságok legfrissebb üösszesítése szerint az elmúlt 24 órában 462 halálos áldozata volt a járványnak, ezzel összesen már 2182 halottnál tartanak. Vagyis egy nap alatt 21 százalékkal nőtt a halálesetek száma.

A frissített adat alapján csak Olaszországban és Spanyolországban már 7658 halálos áldozata volt eddig a járványak, már több, mint kétszer annyi, mint Kínában összesen. Igaz, ebben a két országban már fertőzöttből is több van, mint Kínában volt. (Via BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér