Szijjártó: A lengyel légitársaság segítségével juthatnak haza a külföldön rekedt magyarok

Megállapodott a lengyel külügyminiszterrel, Jacek Czaputowicz-al, hogy a lengyel LOT légitársaság segít a külföldön rekedt magyar hazatérésében, jelentette be Facebook-oldalán a külügyminiszter. Szijjártó Péter hozzátette: 

ahogy sok magyar, úgy nagyon sok lengyel állampolgár is külföldön rekedt a légiforgalmi nehézségek miatt. 

Ezért döntöttek úgy, hogy együttműködnek a mentesítő járatok szervezésében. A gépek a következő hetekben, napokban indulnak Ázsiába és Észak-Amerikába. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér