Teljesen leáll a Ryanair

Miután kedden a járataik 20 százaléka repült csak, leállítja működését a koronavírus-járvány miatt a Ryanair. A cég közlése szerint gépeiket felajánlották a kormányoknak, hogy a külföldön rekedt emberek hazaszállítására is használják. Csak az áruszállító járatokat üzemeltetik tovább. Hogy meddig függeszti fel működését a légitársaság, egyelőre nem közölték, de úgy kalkulálnak, hogy még májusban is a földön maradnak a gépek. 

Az Eurocontrol szerint az elmúlt napokban a szokásos légiforgalom negyede zajlik Európa légterében. Alig ötezer gép közlekedett, a légitársaságok többsége felfüggesztette működését. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér