Károly herceg elkapta a koronavírust

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Pozitív lett Károly herceg, Nagy-Britannia 71 éves trónörökösének koronavírus-tesztje. A hivatalos közlés szerint enyhe tüneteket mutat, de ezt leszámítva jó egészségnek örvend. Feleségét, a 72 éves Kamillát szintén tesztelték, ő negatív lett.

A házaspár karanténba vonult a balmorali kastélyba, de Károly az utóbbi napokban egyébként is otthon dolgozott, írja a BBC.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér