Felépült egy 97 éves nő a koronavírusból

Jöjjön egy kis jó hír is ebbe a nyomasztó, abszurd valóságba: teljesen felépült a betegségből egy koronavírussal fertőzött nő Dél-Koreában. A hírt a helyi Yonhap News tette közzé. A felépült betegről sajnos semmi közelebbit nem lehet tudni azon kívül, hogy - ezek szerint - fantasztikus az immunrendszere. Ő jelenleg a legidősebb ember az országban, aki legyőzte a vírust. 

(BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér