Gattyán György cége lett a Kodolányi János Egyetem fenntartója

A pornóiparból ismet Gattyán György cége, a Docler Holding lett a székesfehérvári Kodolányi János Egyetem fenntartója, írja a 24.hu.

Az egyetem szenátusa egyhangúlag, 18 igen, nulla nem és nulla tartózkodás mellett vette tudomásul, hogy a Docler Holding S.à r.l. megveszi az egyetemet fenntartó KJE Fenntartó Zrt. összes részvényét. Az intézményfenntartó társaságban eddig az egyetem tulajdonában lévő Turist-Center Kft. volt az egyedüli részvényes.

A lap megjegyezi, hogy Gattyán maga is az egyetem hallgatója volt. Az üzletember 280 milliárd forint becsült vagyonnal a harmadik leggazdagabb magyar.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér