Gattyán György cége lett a Kodolányi János Egyetem fenntartója

A pornóiparból ismet Gattyán György cége, a Docler Holding lett a székesfehérvári Kodolányi János Egyetem fenntartója, írja a 24.hu.

Az egyetem szenátusa egyhangúlag, 18 igen, nulla nem és nulla tartózkodás mellett vette tudomásul, hogy a Docler Holding S.à r.l. megveszi az egyetemet fenntartó KJE Fenntartó Zrt. összes részvényét. Az intézményfenntartó társaságban eddig az egyetem tulajdonában lévő Turist-Center Kft. volt az egyedüli részvényes.

A lap megjegyezi, hogy Gattyán maga is az egyetem hallgatója volt. Az üzletember 280 milliárd forint becsült vagyonnal a harmadik leggazdagabb magyar.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.