Orvosi ruhák gyártásába kezd az Armani

A járvány miatt a divatcég mind a négy olaszországi üzeme átáll az egyszer használatos orvosi ruhák gyártására. A közleménye szerint azt Armani a ruhákat azoknak az egészségügyi dolgozóknak a védelmére készíti, akik a koronavírus ellen küzdenek. 

Egyébként a céget alapító Giorgio Armani az utóbbi hetekben 2 millió euróval támogatta az olaszországi kórházakat, köztük a bergamóit és piacenzait, amelyet a legjobban leterhel a járvány. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér