Százezer szájmaszkot oszt ki a székesfehérvári önkormányzat

Csütörtökön megkezdődött a fehérváriak számára vásárolt szájmaszkok csomagolása, közölte az önkormányzat a honlapján. A város százezer maszkot vásárolt, egy héten belül minden háztartásban két-két darabot juttatnak el. A csomagolás új sóstói stadion rendezvénytermében zajlik önkéntesek segítségével. Az önkormányzat kéri, hogy azok, akik nem tartanak igényt a számára ingyen küldött maszkra, adják tovább olyanoknak, akiknek szükségük van rá. Külön figyelmet szánnak a különösen veszélyeztet hajléktalanokra is, ők is kapnak szájmaszkot.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér