Túllépte az 500 ezret a koronavírussal fertőzöttek száma a világban

Világszerte már 502 975 az igazoltan új koronavírussal fertőzöttek száma a Worldometer adatai szerint. A legtöbb regisztrált eset továbbra is Kínában fordult elő (81 285), ezt követi az Egyesült Államok (75 066) és Olaszország (74 386), majd Spanyolország (56 197).

Eddig 22 339-en haltak meg a járványban, a gyógyultak száma pedig 121 227. A legtöbb halálos áldozatot továbbra is Olaszországban szedett a betegség, ott eddig 7503-an haltak bele.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó