Egyetlen nap alatt 769 ember halt meg a koronavírusban Spanyolországban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A péntek délben közzétett adatok alapján még nem mérséklődik a járvány az egyik leginkább érintett európai országban: 24 óra leforgása alatt 769 ember vesztette életét a vírus miatt Spanyolországban, így összesen már 4858 áldozata van a koronavírusnak. 

Fotó: Mehdi Taamallah/NurPhoto

A BBC beszámolója szerint országszerte 7871 új esetet regisztráltak csütörtökről péntekre, így az összes ismert fertőzött száma jelenleg 64049. Az országban 9357 gyógyult embert tartanak nyilván.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér