Most minden lap ugyanazt kéri: Maradj otthon!

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Aki teheti, maradjon otthon, mert így tud leginkább hozzájárulni ahhoz, hogy kevésbé terjedjen a koronavírus-járvány.

Ez az üzenet jelent meg ma lapok sorának címlapján, tartalmával pedig a 444 is teljes mértékben azonosulni tud.

Tisztában vagyunk vele, hogy ezt nem mindenki teheti meg - sokan olyan alapvető fontosságú munkát végeznek, amit nem lehet otthonról megoldani. 

Akik viszont megtehetik, tényleg azzal segítenek most a legtöbbet, ha otthon maradnak. Ezt kéri most többek egyszerre többek között az Index, a hvg.hu, a 24.hu, a Magyar Nemzet, a Magyar Hírlap, a Népszava, a megyei napilapok, a Nemzeti Sport, a Világgazdaság, a Bors, a Ripost és a Blikk is. A felhíváshoz több szaklap, így a Media1.hu is csatlakozott.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér