Nézzük, milyen lesz a mai otthonmaradós időjárás

Jó reggelt kívánok, Encs környékén mínusz öt fok van, ettől eltekintve az ország javában viszonylag enyhe hajnalra ébredhettünk, mármint az elmúlt napokhoz képest. A délnyugati határ mentén már most 6-7 fok van, ez délelőtt országszerte 10-12, délutánra 14-18 fokig is melegedhet.

A kellemesen enyhe hőmérsékleteket délelőtt kevesebb, délután több napsütés kíséri. Kimondottan szép időnk lesz, de ez, ahogy a védőmaszk viselése se bátorítson senkit felelőtlenségre. A járványhelyzet változatlan, magunk részéről úgy tehetjük a legtöbbet a tömeges megbetegedések ellen, ha igyekszünk a lehető legkevesebb emberrel kapcsolatba kerülni. Úgyhogy ha nem életbevágóan fontos, lehetőleg ma is maradjanak inkább otthon!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér