Vigyázz, le ne köpd a monitort, ha megnézed ezt a zseniális oktatóvideót a legjobb koronavírus elleni módszerről!

Azt kifejezetten nem javaslom, hogy bárki az alanti módszerrel próbálja meg elpusztítani az újfajta koronavírust, de az biztos, hogy rég élveztem bármit annyira, mint Rózsahegyi László videóját arról, hogy ő milyen módszerrel védekezik a fertőzés ellen. Olyan emberként, akit édesanyja egész gyerekkorában sós vízzel gargalizáltatott a legkisebb köhögés miatt is, igazán együtt tudok érezni. 

Most pedig jöjjön a videó, amit a következő magyarázó szöveggel látott el a posztoló:

"Tállya, Én így védekezek a Corona vírus ellen.
1 liter langyos vízbe beleteszek 1 evőkanál sót,
elkeverem, az orromon felszívom és a számon kiengedem, néha lenyelem, ha netán lenne vírusom, hogy levigye a gyomromba. A gyomorsav úgy is megöli. Naponta ismétlem, főleg, ha boltból jövök haza!
Vigyázzatok, mert az első felszívás kellemetlen, utána csodálatos érzés."

Ha kiszórakoztad magad, közsszolgálatilag mondom,

KI NE PRÓBÁLD OTTHON

a sós víz nem fog megvédeni a koronavírustól!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.