Vigyázz, le ne köpd a monitort, ha megnézed ezt a zseniális oktatóvideót a legjobb koronavírus elleni módszerről!

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Azt kifejezetten nem javaslom, hogy bárki az alanti módszerrel próbálja meg elpusztítani az újfajta koronavírust, de az biztos, hogy rég élveztem bármit annyira, mint Rózsahegyi László videóját arról, hogy ő milyen módszerrel védekezik a fertőzés ellen. Olyan emberként, akit édesanyja egész gyerekkorában sós vízzel gargalizáltatott a legkisebb köhögés miatt is, igazán együtt tudok érezni. 

Most pedig jöjjön a videó, amit a következő magyarázó szöveggel látott el a posztoló:

"Tállya, Én így védekezek a Corona vírus ellen.
1 liter langyos vízbe beleteszek 1 evőkanál sót,
elkeverem, az orromon felszívom és a számon kiengedem, néha lenyelem, ha netán lenne vírusom, hogy levigye a gyomromba. A gyomorsav úgy is megöli. Naponta ismétlem, főleg, ha boltból jövök haza!
Vigyázzatok, mert az első felszívás kellemetlen, utána csodálatos érzés."

Ha kiszórakoztad magad, közsszolgálatilag mondom,

KI NE PRÓBÁLD OTTHON

a sós víz nem fog megvédeni a koronavírustól!

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót