Három héten belül döntenek a tokiói olimpia új időpontjáról

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az insidethegames.biz szerint három héten belül dönthetnek a halasztott tokiói olimpia időpontjáról. Thomas Bach NOB-elnök kijelentette, hogy több ezer kérdés vetődik fel a halasztó döntés miatt, ezek egyikére sem lehet választ adni, amíg meg nem határozzák az új dátumokat.

A lap úgy tudja, hogy 33 nemzetközi sportági szövetség többsége azt javasolta, hogy jövőre is július végén és augusztus elején rendezzék meg az eseményt, néhányan viszont az április végét és május elejét ajánlották. Bár a tavaszi rendezés számos más sportesemény átümezését kívánja, de elkerülhető lenne a nyári hőség. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér