Spanyolországban 832-en haltak meg az elmúlt 24 órában

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A spanyol egészségügyi minisztérium szombaton közzétett adatai szerint a járvány halálos áldozatainak száma 5690-re nőtt, miután az elmúlt 24 órában 832-en vesztették életüket a koronavírus-fertőzés okozta megbetegedésekben. Ezidő alatt 8200-zal, 72 ezer fölé nőtt a nyilvántartott fertőzések száma.

Eddig több mint több mint 40 ezer embert láttak el a kórházakban, intenzív osztályra 4500-an kerültek, 410-en az elmúlt egy nap során. 

Több mint 12 ezren gyógyultak meg a járvány kezdete óta, péntek óta 2900-an hagyhatták el a kórházakat. Az országban legsúlyosabban továbbra is a madridi tartományt érintett leginkább, csak itt több mint 2700-an vesztették életüket. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér