838-an haltak meg az elmúlt 24 órában Spanyolországban a vírustól

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Minden eddiginél több, 838 halálos áldozata volt az elmúlt 24 órában Spanyolországban a koronavírusjárványnak. A hatóságok legfrissebb tájékoztatása szerint így összesen már 6528 halálos áldozata van a járványnak, amelyben már legalább 78797-en fertőződtek meg.

Spanyolország a jelen trendek alapján hétfőn megelőzheti esetszámban Kínát, a járvány eredeti gócpontját, melynél már az Egyesült Államokban és Olaszországban is több beteget regisztráltak mostanra. (Via The Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér