A fővárosi önkormányzat megállapodott egy magánlaborral koronavírus-szűrésről

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Megállapodott egy magánlaborral a fővárosi önkormányzat a szűrővizsgálatok feltételeinek megteremtéséről, jelentette be a Facebookon közzétett közleményében Karácsony Gergely főpolgármester. "Ha rajtunk múlik, a jövő héttől szűréssel is védjük Budapest hőseit, akik bennünket védenek a járványtól" - írta.

Közleményében kitért arra is, hogy László Imre újbudai polgármester szombati tájékoztatása szerint két háziorvos is megfertőződött a kerületében. Emellett hivatkozott a WHO ajánlására, mely szerint a lehető legszélesebb körben kell tesztelni, szűrni azokat, akik a frontvonalban küzdenek a járvánnyal.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér