Áruhiányra számít a világ legnagyobb kesztyűgyára

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A világ legnagyobb kesztyűgyára, a világban gyártott egyszer használatos védőkesztyűk ötödét gyártó malajziai Top Glove Corporation Bhd előrejelzése szerint hamarosan hiány lehet a védőfelszerelésből, mert az amerikai és európai igények már most meghaladják kapacitásaikat.

A cég első körben a vállalt szállítási időt emelte meg, hogy tartani tudja a megnövekedett igényeket. Lim Wee Chai, a cég ügyvezetője szerint az elmút pár hétben beérkezett, főleg amerikai és európai rendelések gyártókapacitásaik kétszeresét teszik ki, pedig a cég amúgy naponta kétszáz millió gumikesztyűt képes gyártani. (Via The Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér