Egész idei készletét felajánlja az egészségügyi dolgozóknak egy divatszemüvegeket gyártó magyar cég

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

„Szemünk védelméről sosem szabad megfeledkezni, még vészhelyzetekben sem. Nem szájmaszk, nem is kézfertőtlenítő, de mégis láthatatlan fal a szemünk és a fertőző külvilág között” - nyilatkozta Tipton Zakariás alapító. 

A világszerte ismert dizájnszemüvegeket készítő Tipton Global Kft „az eddig legyártott, 2020-as szemüvegállományát ajánlja fel a tűzvonalban harcoló kórházi alkalmazottaknak.” A kezdeményezésükhöz olyan vállalatok csatlakoztak, mint a Zeiss Vision Hungary, a HOYA, az ESSILOR és a Noptiker Kft., így a keretekbe a legmagasabb minőségű lencséket kapják - szintén ingyen - a jelentkezők. 

Fotó: Tipton

Közleményük szerint az egészségügyi dolgozóknak nem kell megszakítani a munkájukat, elegendő szemvizsgálati eredményt küldeni, valamint egy képet magukról. Amennyiben a jelentkező nem rendelkezik friss eredményekkel, a cég ingyenesen biztosít szemvizsgálatot soron kívül – természetesen a higiéniás előírásoknak megfelelően. 

Jelentkezni itt lehet.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér