Kacsák vették birtokba a Lukács fürdő üres medencéit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A főpolgármesteri rendelet értelmében a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. március 15-től valamennyi fürdőegységét, gyógyászati egységét határozatlan ideig zárva tartja. „A fürdők bezárása alatt a komplex fürdőgyógyászati szolgáltatásokat is szüneteltetni kényszerülünk, tekintettel arra, hogy azok a fürdők működtetésétől nem függetleníthetők. Vendégeink a megszakított gyógykezeléseket az újranyitást követően folytatólagosan igénybe vehetik. A fürdőbérletek a zárva tartási idővel automatikusan meghosszabbításra kerülnek” - írták, és létrehoztak egy ingyenesen hívható zöldszámot (+36-80-315900), ahol válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

A szigorú tiltás ellenére az üres Lukács fürdőben hívatlan vendégek jelentek meg az elmúlt napokban, de úgy tűnik, szívesen látják őket:

„Habár fürdőnk zárva tart, úszómedencéink sikere töretlen!”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér