Ma még szép időben ülhetünk otthon

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Jó reggelt kívánok a kijárási korlátozások második napján. Jelenleg egy-két fagyzúgos helyen még fagyok vannak - Encs környékén, ahol az ilyesmi gyakran megesik, most is mínusz 5 fok van. Máskülönben már most vannak részek, ahol 6-7, sőt, Siófokon egyenesen 10 fokot mértek.

Délelőtt mindenhol számíthatunk több-kevesebb napsütésre. A szabadban 9-13 fok lesz, ez a nappaliban, zárt ablakok mögött már kifejezetten kellemesnek fog érződni. Hát még a délutánra jósolt 15-19 fok! Az már-már sétára csábít, amire amúgy még most, kijárási korlátozások idején is van lehetőség, csak másokkal ne vegyüljenek, semmiképp ne csoportosuljanak!

Hétfőn már hidegebb lesz, alkalmasabbá válik az idő is az otthonmaradásra. Hideg éjszakákat hűvös nappalok követnek majd a hét első felében, inkább ne is menjenek sehova.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér