Betört a debreceni nagytemplomba imádkozni, és amikor megzavarták, őrjöngeni kezdett

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A rendőrségre 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a debreceni nagytemplomba betört egy férfi, és imádkozni kezdett, majd amikor megzavarták, elkezdte szétverni a berendezési tárgyakat.

Fotó: police.hu

A járőrök perceken belül a helyszínre mentek, és elfogták a 30 éves budapesti lakost, majd előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, rongálás miatt kell felelnie. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér