Betört a debreceni nagytemplomba imádkozni, és amikor megzavarták, őrjöngeni kezdett

A rendőrségre 18 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy a debreceni nagytemplomba betört egy férfi, és imádkozni kezdett, majd amikor megzavarták, elkezdte szétverni a berendezési tárgyakat.

Fotó: police.hu

A járőrök perceken belül a helyszínre mentek, és elfogták a 30 éves budapesti lakost, majd előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, rongálás miatt kell felelnie. (police.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.