Maradjon otthon! Vásároljon online 7 % kedvezménnyel az EspressoShop.hu-n!

Ha kávé van, minden van! Az EspressoShop.hu-ra a jelenlegi krízishelyzetben is számíthat. Biztonságosan, kényelmesen, otthona elhagyása nélkül, és Espresso Klub tagként 7% kedvezménnyel  juthat hozzá kedvenc illy kávéjához szemestől a  Nespresso® kompatibilis kapszulásig minden formában. Figyelmébe ajánljuk még minőségi Dammann teáinkat és az otthoni kávézást, teázást segítő csészéket, kávégépeket, más kiegészítő termékeket.  

Érdemes az  EspressoShop.hu hűségprogramjához, az Espresso Klubhoz is csatlakozni, hiszen klubtagként 7% azonnali kedvezményt kap, akár egy doboz kávé, akár több termék rendelése esetén. Emellett klubtagjaink egyedi, csak a hűségprogram tagjai számára szóló kiemelt kedvezményes ajánlatokkal élhetnek. Ha mindez nem lenne elég, az Universitá del Caffé 3 napos professzionális barista és a kávé rajongóknak szóló fél napos kurzusainkon is kedvezményes áron tudnak majd részt venni. Élvezze visszatérő vásárlóként az Espresso Klub tagság előnyeit, a biztonságot és a kedvezményeket! 

A csatlakozás pofonegyszerű: a webshopunkon történő regisztrációt követően az első, legalább bruttó 15.000 Ft értékű első vásárlás esetén be kell jelölni a tagsági szándékot a rendelés leadásakor. Felhasználói fiókjában nyomon követheti a vásárlásokat és az éppen aktuális éves vásárlási értékét. Ahhoz ugyanis, hogy a tagság és a vele járó 7% állandó kedvezmény megmaradjon, a csatlakozástól számított egy naptári éven belül bruttó 60.000 Ft értékben kell rendelnie.  

Regisztráljon és rendeljen már most, hogy ezekben a nehéz időkben is biztonságban, otthonában élvezhesse az illy kávét és az Espresso Klub nyújtotta előnyöket és kedvezményeket!

Ismerje meg az Espresso Klub hűségprogram további részleteit ITT!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.