Megölte újszülött gyerekét egy tiszakécskei nő

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Csecsemőgyilkosságról tettek bejelentést a rendőrségnek március 30-án a Bács-Kiskun-Megyei Tiszakécskén - közölte kedden a police.hu. A bejelentés szerint egy helyi nő egy hete egy halott csecsemőt rejtett el saját udvarában.

A nyomozás eddigi eredményei szerint a 27 éves tiszakécskei nő saját gyereke az áldozat, akit eltitkolt terhességből, otthonában szült március 24-én. A nő elzárta az élve született csecsemő légútjait, aki ennek következtében meghalt.

A nőt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és a letartóztatását indítványozták.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér