Megölte újszülött gyerekét egy tiszakécskei nő

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csecsemőgyilkosságról tettek bejelentést a rendőrségnek március 30-án a Bács-Kiskun-Megyei Tiszakécskén - közölte kedden a police.hu. A bejelentés szerint egy helyi nő egy hete egy halott csecsemőt rejtett el saját udvarában.

A nyomozás eddigi eredményei szerint a 27 éves tiszakécskei nő saját gyereke az áldozat, akit eltitkolt terhességből, otthonában szült március 24-én. A nő elzárta az élve született csecsemő légútjait, aki ennek következtében meghalt.

A nőt a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, őrizetbe vették, és a letartóztatását indítványozták.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót