Nem súlyosbodik, de nem is enyhül a járvány Spanyolországban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

849-en haltak meg az utóbbi 24 órában Spanyolországban koronavírusban, ez új rekordot jelent a járvány során. Az előző csúcs a pénteki 838 volt. Az utóbbi négy napban egyaránt 800-850 közt volt a halottak száma, ami azt jelenti, hogy a növekedést sikerült megállítani, legalábbis ideiglenesen.

A járványnak eddig összesen 8189 áldozata volt Spanyolországnak.

Hasonló adatokat mutatnak a regisztrált új fertőzöttek számai. Ezekből összesen 94417 van Spanyolországban, egy nap alatt 9 222-vel, 10,8 százalékkal nőtt a számuk, ami kis növekedést jelent az előző napok 8,1 illetve 9 százalékos növekedéséhez képest. (El País)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér