Soros adományából tesztelik a fővárosi egészségügyi dolgozókat

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

"Jövő héttől szűrjük Budapesten az egészségügyben és szociális ellátásban dolgozókat," jelentette be Pikó András, Józsefváros polgármestere Facebook-oldalán. Hozzátette: 

"a szükséges védőfelszerelések beszerzésén túl Soros György egymillió eurós adománya is jelentős részben ezt a célt fogja szolgálni."

A kerületvezető posztjában kiemelte, hogy a "Fővárossal együtt azon dolgozunk, a kerületi járóbeteg- és alapellátásban dolgozó orvosok és ápolók, valamint a szociális intézményeink munkatársainak vírustesztelésére minél szélesebb körben sor kerüljön."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér