Ma úgyis hűvös lesz, minek is mennének utcára

Dermesztően hideg éjszakánk volt, az északi hegyvidékeinken bőven fagypont alatti hőmérsékleteket, Encs környékén egyenesen mínusz tíz fokot mértek!

A helyzet napközben se javul sokat, délelőtt csupán 5-7, délutánra is legfeljebb 10-12 fokig melegszik csak majd a levegő. Minek is hagynák el ilyen időben a lakást, pláne, ha amúgy a nap sütni fog, így a napos szobában viszont simán tavasznak képzelhetjük azt, ami kint várna ránk, ha nem disztanszingolnánk éppen szociálisan.

Mindezek mellett egy-két kiadósabb szellőztetés belefér és ajánlott is, pláne, hogy utána a bezárt ablak mögött a napsütés újra hamar melegérzetet ad majd. Vigyázzanak magukra és másokra!

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.