Ma úgyis hűvös lesz, minek is mennének utcára

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Dermesztően hideg éjszakánk volt, az északi hegyvidékeinken bőven fagypont alatti hőmérsékleteket, Encs környékén egyenesen mínusz tíz fokot mértek!

A helyzet napközben se javul sokat, délelőtt csupán 5-7, délutánra is legfeljebb 10-12 fokig melegszik csak majd a levegő. Minek is hagynák el ilyen időben a lakást, pláne, ha amúgy a nap sütni fog, így a napos szobában viszont simán tavasznak képzelhetjük azt, ami kint várna ránk, ha nem disztanszingolnánk éppen szociálisan.

Mindezek mellett egy-két kiadósabb szellőztetés belefér és ajánlott is, pláne, hogy utána a bezárt ablak mögött a napsütés újra hamar melegérzetet ad majd. Vigyázzanak magukra és másokra!

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér