Összevesztek a kutyasétáltatáson, megkéselte barátját

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A gyanú szerint hétfőn este italozást követően a család kutyáinak sétáltatásán szólalkozott össze élettársával egy fiatal nő Zuglóban. A vitavégére a 25 éves nő tett pontot: egy 20 centiméter pengehosszúságú konyhakéssel mellkason szúrta az élettársát. A Fővárosi Főügyészség közleménye szerint a férfit még aznap éjjel kórházba szállították és megműtötték. 

A nőt letartóztatták, mert kiderült róla, hogy bűnismétlő: 

"az előző évben súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt eljárás indult amiatt, mert akkor egy húsklopfolóval bántalmazta az élettársát."

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér