Zárlatos lett a tápkábel, kézzel kellett lélegeztetni az egyik koronavírusos beteget Pécsen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kézzel kellett lélegeztetni egy koronavírusos beteget Pécsen, miután áramkimaradás miatt leállt a fertőzöttek ellátására kijelölt részleg egyik lélegeztetőgépe, számolt be az RTL Klub Híradója. A hírműsor egyik néző számolt be az esetről, mert egy barátja a kórházban dolgozik, és szeretné, ha biztonságos körülmények közt végezhetné a munkáját. A Pécsi Tudományegyetem megerősítette a férfi információját:

egy zárlatos tápkábel miatt valóban áramkimaradás volt az egyik szobában. A hibát kijavították. 

Az RTL Klub Híradója úgy tudja, hogy a zárlat miatt az egyik ápoló áramütést szenvedett, de szerencsére nem lett komoly baja. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér